20120403

tag per-satu


Akhirnya ada jugak yang sudi main tag dengan wa. Tag pertama tama kali ni wa dapat dari wawa

Soalan dia ke wa: 





1) Buka folder Picture dalam PC anda. Pilih album folder ke 3. Upload gambar ke-7 dalam folder tu.
Dan sila describe mengenai gambar itu.
Senang kan? tak payah panjang.





-picture dari folder picture wa. Nak describe menda pon wa tak sure, pihak ASUS yang masukkan picture ni dalam laptop wa. Mungkin mereka mereka ingat wa zoo keeper. entahlah. malas wa nak pikir. 





2) Amek gambar beg yang anda bawak pergi kelas/kerja. dan senaraikan barang-barang yang ada di dalam tu.



   - kalkulator saintifik
   - kotak pensil
   - lighter spare
   - note pad


3)Siapa yang terlintas di fikiran korang skrang?(ye ,saat ini !)
-siapa merujuk kepada orang. Jadi wa masih tercari cari imej manusia yang pecut wa punya lighter. faking sitt!


4)Siapa member korang yang kacak/lawa yang single? letak link FB die. (hahaha)
-membe wa yang single arip porniak [sapa cakap dia kacak, wa sepak dia] *serius


5)Kalau ada peluang, siapa makhluk bumi ni yang korang nak belanja pergi USS (Universal Studio Singapore) 
- Pergh, kau punya soalan wawa. Wa tak pernah niat pon nak pegi sana. 


6)Senaraikan contact name 5 number terakhir dalam phonecontact korang(nama je, no fon tak payah)
-zul
-zul maxis
-zairil
-zairil maxis
-vivid toretto


7)senaraikan 5 tajuk novel yang paling best pernah korang baca
- zombijaya
- awek chuck taylor
- kontrol histeria
- kaugar
- heroin


8) Crush pertama korang?
-nur ajeerah adnan


9)Crush terakhir korang?
-nuranisah roduan


10) Komen anda tentang orang yang tag anda untuk jawab tag ni.(tidak melebihi 50 muka surat sulit)
-Wa tahu yang wa pasti, dia perempuan. Orang kelantan yang rantau ke KL. Impiannya nak tengok wa sampai kl belum tercapai gamaknya. :P 
Jenis awek yang nak balak pesen dari engineer. Wa syak dia masih single, so kalau lu rasa lu dah cukup power, lu try ayat dia. Twitter tu wa rasa dah macam budu bagi dia. Hari hari hadap.
Last, dia baik.














*wa tipu yang last tu
*siapa yang nak buat, teruskan. nanti wa kompen lawat lu. 
*siapa yang ada lagi entri tag, tag ke wa. Wa sangap nak main tag entri ni.

13 comments:

Aqiim said...

so dalam hidup lu, lu ada berapa ramai crush?
kehkehkeh

obi said...

Aqiim- haha.. wa tunggu soalan tu dlm next tag- entri..

Wawa.Wafiyyah said...

kakaka..aku nak bace yg soalan no 10 tu je..tak tak, aku takde pon nk pkwe engineer..ex aku atlet.ahh tak perlu sebut lg..

obi said...

Wawa.Wafiyyah- hahaha... suka kau eh..

♥ wawawawa ♥ said...

hahaha..tak baik menipu yg last tu!! ^^

Niza Romli said...

owh...crush pertama dgn terakhir tu boleh try search kat fb kot..nak tengokkk! huuuu


#wa...tak nyempat lagi nak buatnya. nanti ek. bagi depa semua bt dl. haha

oranglidi said...

ade lagi ke mainan tag2 ni? haha.. 2009 dulu memang trend a bnda ni. aku pnah jawap skali je.

obi said...

♥ wawawawa ♥- haha.. sikit ja tipu.. :p

Niza Romli- haha.. buatlah kak


oranglidi- lu kena main bro.. wa nak lu buat... :)

Encik Fikhri said...

gambar yang pingu tu xperlu la letak..aku rase ko tipu je kot gmbr tu..entah2 gmbr lain kn..saje nk elak jawab tag..kui3..

obi said...

Encik Fikhri- lu jgn lah kantoi kan.. heh

Cik tikah said...

hahaha.. rajinnya nk ambik gmbr beg. hahaha..

si robot comel said...

peewwitt nak pinjam heroin boleh?winkwink

Zakaria's daughter said...

haha,
kemain sangapp nak men tag tag -..-