20120310

Hai


Malam tadi wa mimpi
mimpi hampir hampir basah dek kerana takut, bukan sebab stim.

wa mimpi ramai pompuan pompuan cantik dan seksi datang kat wa.
semua iras iras neolofa. wa jadi basah di badan sebab wa tengok pompuan pompuan tadi pakat jemaah ramai ramai baca talkin kat wa gamaknya, siap ada nangis nangis

wa jadi kaget,
terus wa tejaga.

itu sebabnya wa tekad update blog hari ni.
mungkin sebab ramai orang ingat wa dah mati gamaknya.

wa tak mati lagi lah.
relax, jangan nak nangis nangis.

nanti nanti wa update.
babai dulu la noh noh.

13 comments:

LubLy said...

tahu pun..wa tnanti-nanti lu punya updates..hdp pun lg..syukur!haha

obi said...

LubLy- hehe..wa masih hidup berdiri teguh umpama batang sigaret yg suci belum dihisap oleh smokers.

Cik tikah said...

bukan mimpi blue ke tuh? hahaha

obi said...

Cik tikah- haha.. hampir2 lah...hehe...

oranglidi said...

aik, rase cam blog ni da private sblum ni. hehe.

kamon la bro, ape2 pn tjadi, jgn ttup blog. rileks je.

Wawa.Wafiyyah said...

alhamdulillah..panjang lg umor lu.

Niza Romli said...

Aha... ada pun. Tahniah obi. uhuu

anis madu said...

haha. selamat hidup balik bro! :p

kesian kat peminat2 lu lama sangat menyepi.

si ngokngek said...

nampak sgt dh lupa awek kt luar nih..haha

nak jugak mimpi hensem-hensem..hish

Aqiim said...

hoi lama x nmpak!
gua rindu kat lu tahu tak?

*jgn ingat gua gay.. haha

syafiqakarim said...

cover mimpi basah.ahah

♥ wawawawa ♥ said...

hahaha..cepat update!

chemay said...

mimpi basah pastuh nak cover2 pulak.
hahahaha