20120311

Workout

Wa tekad nak buat badan. Lu paham ke tak istilah 'buat badan' ni? workout workout. 
Nak badan cantik macam bitch beach boy. Tapi taknak pakai spender renoma, tayang dada masuk majalah porn atau gay.

Cuma nak kagum sendiri.

Membe wa petua, nak buat badan, kena makan makanan high calories. Makan ayam sehari sekor. Telur putih kurang- kurang 8 biji. Wa balik rumah sewa, wa jelajah padang besar, wa beli periuk kukus.

Walaupun sebelum ni haram tak pernah tau camna nak kukus ayam. Wa roger ke Datin Maryam, timba ilmu cara kukus ayam. Dah nampak dah pengorbanan wa di situ.

Wa amalkan seminggu.

Masuk minggu kedua, wa baru teringat nak gugel.
Wa gugel 'food contain high calories'.
Semua tunjuk Mekdi dengan Kfc.

Sah, wa syak wa kena kencing lagi kali nih.
Nokhorom sungguh!

14 comments:

oranglidi said...

haha. awat label porn tu?

mkanan kena seimbang, pastu jgn paksa diri sangat.

anis madu said...

abang katang! kahkahkah! selamat bina badan la weii.. macam kasar je belanja nak makan ayam hari2 tu.

obi said...

oranglidi- saja nk tarik org gla seks ..kah3



anis madu- kah2...agakla

Aqiim said...

gila nak kena makan ayam sehari sekor!
apa2 pun semoga lu berjaya!
hahaha

Niza Romli said...

kaya noh..sehari sekoq ayam. larat ka nak makan ayam sekoq tu...

obi said...

Aqiim- kayap.. wa tk buat pon. haha


Niza Romli-xbuat pon

Syaa said...

sexy la apex ngn obi.. auwww...

obi said...

Syaa - cehh..cakap sajalah lu nk puji bf lu....haha..dia katang ooo.

Syaa said...

haha ang ta katang ka? wa tengok lengan die macam awesome je.. muahahha

obi said...

Syaa- tak...apek lagi katang...tgklah sapa personal trainer dia..hahaha

Encik Fikhri said...

pupus la ayam2 kt malaysia ni kalo ko amalkn ayam seko sehari..

chemay said...

ayam sekor sehari?
bela saka ke hape?
hahahaha

Syaa said...

ni sume pakat nak badan macam mun ka? auwww... grrrr..... takut nye....

caliph shuriken said...

giler arr satu hari sekoq ayam, huh...