20120130

blogwalking failed

Hai.

Apa dengki google ni dengan wa tah.
Setiap kali wa blogwalking mesti sampai ke blog adik-adik umur nak ambik pmr. Siap dengan lagu korea sambut kedatangan wa ke blog.

Da tu memang komfirm lah diorang akan anggap wa ni blogger looser. Diorang tak faham apa wa tulis.
Wa sendiri pon selalu tak paham apa wa post. Macam yang lu orang baca sekarang ni lah.

21 comments:

Wawa.Wafiyyah said...

aku pulak mmg jenis suka baca blog yang entry mcm entry lu.entry-tak-paham.

abdol said...

@Wawa.Wafiyyah: yakaaaa...pelik sungguh lu ni..heh

Syaa said...

en abdol.. lu tlg taip dlm keadaan sedar. sebb wa percaye kalau lu taip dlm keadaan sedar pasti entry lu best dan boleh buat wa gelak

eszyamin said...

xpe2 janji gua x paham apa yg lu x paham..

Azreen Amran said...

Lagu korea la best. haha. baru org kata up-to-date.

oh btw, aku dah tinggalkan pmr 7 tahun. sbb tu blog aku xde lagu korea. ^^.

abdol said...

@Syaa: huhu.. wa slalu sedar time org tido je..tu problem nya


@eszyamin: adei.. lu x support wa langsung

@Azreen Amran: waa..lama sungguh..samalah.. taim tu k-pop pon baru train

Encik Fikhri said...

janji update der.ade je bnda mngarut ko tulis.tu yang ketagih baca walaupon tak paham..haha

anis madu said...

sebab tu lu selalu rekemen dekat wa blog budak2 kan? sebab lu selalu baca blog budak2 pmr tu.

HAHA.

Anonymous said...

Abdol babi..

abdol said...

@Encik Fikhri: haha..lu mmg support abes.. lu jgn buat blog wa as dadah dah la ye..mampos wa..

@anis madu: haha.. lu kan crush wa.. lu kena support ar walopun lu tk snggup..hahahaha

abdol said...

@Anon: ada lagi lu ea.. haha...
wa publish gak komen lu ni.. bagi chance luahkan perasaan.. heh

seha jakon said...

hewhewhew okayy apa.boleh jadi kpop
hewhew.teruskan bw youuuuu

Niza Romli said...

Apahal dgn @anon tu?


Akak suka entry simple camni.. baru je baca, tgk2 dah abis...ekeke. tak ambik byk masa sgt. tapi ada gak org marah bila buat entry pendek2 camni..katanya baik takyah buat entri. apa salahnya blog kita kan. tapi entri ang, kalo akk tak phm, akk hentam je!! janji komeng. bulih lagutu?? :P

si ngokngek said...

baca 3 kali baru fham..budak pmr mmg selalu terjebak virus pondan..normal lah tue

abdol said...

@seha jakon:hewwwheww.. xtau wa nak komen apa..hehe

@Niza Romli: haha... biarkan aja anon tu.. wa bg chance dia luahkan perasaan dia..hehe..

*buleh sungguh tegha tu kak oi..haha

@sampai 3 kali baca baru lu paham.. entah btul entah tidak pahamnya..wa sendiri pon tk paham ni.

Aqiim said...

gua dtang melawat lu nie..
maka silalah terharuuu~

oranglidi said...

rajen ko blogwalk.

baguh2. profil pic ko mengingatkan aku pada seseorang bloger.

abdol said...

@Aqiim: lu wat wa tacing..huhu..teharu gile

@oranglidi: yeke..sapakah...

oranglidi said...

ustakberd. hahaaha. tp skang ko da tuka lak dinosor.

abdol said...

ustakberd? yg blog semuakosong tu kan..dulu wa dok tgk gak dia..mana dia skrg ek...

FAIZ FAKHIRIN said...

padahal ko nk tulis adik PMR yg kiut kan...boleh punyaa...