20120127

Review blog

Kalau wa ada iklan nuffnang dengan fan page wa rasa wa dah boleh jadi retis blogger lepas tu masuk tibi tiga, lepas tu keluar metro ahad, then mesti dapat keje di syarikat publication. Wa rasa lah kan.

Sebab blog wa ada review dari blog Niza Romli. Yang wa kurius di sini apahal post dia lagi banyak orang like dari post-post wa? Lu pakai cheat ke kak. Ke hack? konpius wa

*Papahal pon wa cuma nak ucap tenkiu ja kat beliau. :D



crush wa da merajuk wa lewat reply msg. bai.

10 comments:

eszyamin said...

amboi kerlass makngah

Niza Romli said...

heh3.. tak main ar cheat2. tapi betul la heran gak psl jumlah like kat post tu. baru ja 2hari lepas buat entri psl 'like' tu..




dah tu nak kira gumana tu? kira hebakk dah la nooo..keh3

abdol said...

@eszyamin: mak gah sapa pulak.. ='=

@Niza Romli: hebat terok!

Abu Luqman said...

salam perkenalan

Beckhrooy said...

jd retis pon x slh kan kan

cik kiwi's said...

i'm newbie..hehe

YOUsoF said...

Heheh

Paris Lipton said...

tudia kakak koperal~

Princess Nusy said...

untunglaa ade org review..hehe ^^

naiemah_ramli said...

amboi..hihihi...slm pknalan..hihi