20120131

.

Nak masuk bulan Februari. Masuk bulan baru, masuk tahun baru, mood wa nak buat entri mesti jadi macam ni. Dah jadi lemau. dah jadi makin gampang. Dah berapa banyak blog wa terbiar. Lama kelamaan di padam. Tak kan lah nasib cabuk macam tu gak.

Mood yang rasa tak daya nak update isi cabuk.

Mungkin wa jenis orang cepat jadi bosan.

10 comments:

Niza Romli said...

ayooo...jgn la ini macam abdol.

Niki Razali said...

ko tulis dlm diari je la abdol oi..

habes cerita.

anis madu said...

woiih! apesal lu terok sangat ni? sila lah setia dgn blog cabuk ni. haha. asik tukar lain je.

nasihat wa, lu kena sabar sikit tempuh kehidupan yang mencabar ni. :p

Encik Fikhri said...

biase ah cepat bosan.tapi kesiankan la folowers ko nih.semangat le sket..

Aqiim said...

so...
ini blog kau yg keberapa?

Wawa.Wafiyyah said...

kemon gay kemon!...dont give up..haha..tak kesian kat aku ka selalu tunggu entry hang ni..?

si ngokngek said...

jgn jd cabuk lar cabuk!!
tunjukkan kebrutalan kamu..yeahyeah..err

oranglidi said...

biasa la tu. orang putih panggil 'kelesuan berblog'

ieyza afieyna said...

relex2... huhu

anis madu said...

wa rase wa ade komen tapi lu tak publish. LOL.