20120125

Solo



Lu ingat solo tu apa. Single? Lu silap.

Mak wa cakap solo tu loghat kampung bermaksud macam riki anak dara orang untuk buat calon menantu. 

Bukan wa yang cakap, mak wa yang cakap. Betul.


Lu tak caya sudah!


*dengan crush wa pon mak ayah wa solo di fesbuk.

7 comments:

anis madu said...

riki tu apa? -_-"

abdol said...

@anis madu: dlm askar macm gi tengok-tengok ar...tapi org tak tahu.. mcm spy

Encik Fikhri said...

mak ko kabo kat aku die tipu ko je..

abdol said...

@Encik Fikhri: ceh.. sampai ati mak buat wa anak kesayangan dia camni.. x_x

Syaa said...

cian mak die tipu die...

Niza Romli said...

eh, cemana bedol boleh tau riki tu macam askar tinjau2 tempat? mmg tera ahh..




eh, redha tak klu pggl 'bedol' nih? huhu

El said...

haha gila. bila nak post kat mangkuk weh?