20120124

Vannessa Hudgens

Malam semalam wa on ym wa. Entah camna Vanessa Hudgens boleh add wa. Wa rasa mesti dia tersilap add kot. Wa pun malas nak ambil port benda-benda camni, wa approve ja.

Lu orang jangan cakap lu tak kenal Vanessa Hudgens. Wa boleh cakap dia antara awek hollywood yang masuk dalam kategori seksi habis. Biasalah, awek matsaleh kan, hidung nak mancung, peha nak kurus, tinggi nak 1.8 cm ke atas ja. Boleh cakap high rate jugak la kalau dalam porn industry. Wa pun dulu tak kenal sangat dia nie, tapi wa rasa dia famous pun lepas gandingan dia dengan Zac Efron dalam filem High School Musical meletup. Wa rasa diorang pernah kapel dulu,  sekarang wa taktau la. Tak suka sangat gosip-gosip ni.

Tak sampai 5 minit wa approved dia, terus dia sapa wa.

"Hi, thank approved me. :D"   -Vanne   *time ni wa dah jadi tak keruan dah, belum sempat wa sapa dia, dia lagi awal sapa wa. Tapi wa still control macho

" Oh hi, your welcome :D"  - Abdol  * wa reply siap dengan smiley sebab nak nampak lagi cool. 

" If I'm not mistaken, your name Abdol right?"  -Vanne   *Terkesima sekejap, macam mana dia boleh kenal wa.


"Er... yeah.. it's me..but how you know my name?" - Abdol   *Wa betul-betul konpius time tu, rasa cam mimpi pun ada.

"Ouh, I know you. I'm actually always followed read your blog. Your blog 'cabuk' really good. I'm enjoyed it. hehe."  -Vanne

"Oh my~ hehe.. I never know hollywood actress also read my blog. It's actually just a simple blog about my normal daily life, nothing else. hehe" -Abdol  * Lu dapat bayang tak time ni, wa dah betul-betul happy gila, terus ada taman di hati. Tapi wa still control macho wa.

" Erm... btw I heard you already break-up with your lover, I'm sympathy with you Abdol, chill okay. :)" -Vanne      *Tak sangka wa, dia siap amek tau hal peribadi wa lagi, caring jugak orangnya si Vanne ni. Belum sempat wa reply, dia send lagi msg kat ym wa.

"Actually Abdol, I think I'm in love with you. I'm started like your style. ^-^"  -Vanne  * Biar betul dia ni. 

"Erm..well actually it is right I'm already break up with my lover, but last night we continued our relationship because I am love her deep in my heart. I'm sorry Vanne, and don't worry, you are beautiful and there are many other peoples suitable with you. :)" -Abdol   *wa harap dia faham. wa bukan tak nak dia, tapi nak ke dia bermadu dengan crush wa. Lagi satu, tak mampu la wa nak speaking setiap kali dengan dia. Wa spm pun B3 ja.

"Oh really?..erm, Okay Abdul, I'm Understand. I wish you happy with your lover. :') -Vanne

"Err Abdol, Seman is your buddy right? Actually if I doesn't get you, my second choice is Seman. He also looked suite to me. Just tell him that I'm says Salam to him <3 "  -Vanne   *Seman? Siap dengan smiley heart? Wadefak! Kenapa Seman? Seman mandi pagi pun jarang.  

"Fuck you!"  -Abdol   *Wa rasa dia tak sempat baca apa yang wa send tadi, sebab time tu dia dah pun offline.  


inilah si Vannese tu
*wa harap lu orang maafkan grammer wa. Biasalah, spm pon B3 ja.

7 comments:

Anonymous said...

aku rasa cita ko ni macam percaya tak percaya ja.. aku harap tak ada orang yg komen tanyakan betul ke tidak. kalau ada mmg bendul abes dia.haha

FariehanIbrahim [LBC] said...

lu jgn caye sgt ngn vanessa tuu..
dia pnah ckp dia syok kt gua jgak. #geli tp wa straight.
#kbai -.-'


#tahniah abdol ubi. jaga cik awek leklok noo. hihi :D

abdol said...

@anon: sapa la natang ni.. Seman lah kot.. lu nk komen pon takot siap nak anon lagi..heh..
*sp tanya betul ke tidak mmg kena lempang laju2 lah kan..haha

@FariehanIbrahim [LBC]:yaka...adoiii..huhu.. tenkiu.. :P

anis madu said...

kahkahkah! rasa nak lempang je van apa nama dia? :P

abdol ni pun boleh tahan gak perangai. gatal! haha

sekian, dari bedah <3

syafiqakarim said...

haha weh..hg cita toksah nak gebang boleh dak?
KAHKAHKAH

Diary oF Mine said...

hahahhaha.... sesuka hati vannese tu nk pilih seman.... org da chop dlu la!! :D

Encik Lucas said...

tu ah.komen box aku hilang.leh je komen.kne bukak satu2 post.then bawah post ade komen..aku tak tau jin mane sorok komen box aku.