20120209

Bangang

Lu memang bangang!

Dalam YouTube lu orang maki-maki mamat Indon, lu orang cakap Indon itu ini, tapi hakikatnya pukul 2 petang tiap hari Isnin - Jumaat lu anak beranak melangut depan tibi layan sinetron Indon.

Lu cakap hisap rokok tu bahaya untuk kesihatan, boleh bawa maut, boleh buat gugur janin, boleh jadi punca untuk masalah sosial lain, tapi lu yang bergelar doktor dan ahli farmasi juga yang habiskan duit di seven-e beli rokok.

Lu cakap iklan- iklan di tibi tentang krim yang boleh buat muka lu bertukar putih walaupun warna kulit lu memang sejak azali lagi putih sikit dari Rama tak boleh percaya, tapi senyap-senyap lu pegi beli juga.

Lu puas berceramah bebas pada kawan-kawan lu yang jahil agama supaya diorang berubah, tapi lu cerita keburukan diorang pada kawan lu yang lain.

Lu cakap lu telaah buku siang malam, bila exam lu toyol, tapi apa yang lu toyol tu tak masuk exam.

Lu sibuk dengan AUKU lu. Jajan sana sini. Himpun itu ini. Tapi paper lu ada jugak yang repeat lu tak sibuk nak struggle.

Lu cakap lu pandai bahagi masa dengan buat benda berfaedah tapi lu baca jugak blog CABUK ni.


20 comments:

Lea Isnawi said...

saya tak cakap semua perkara di atas

abdol said...

Lea Isnawi- hehe.bagus. lu bukan kategori org bangang

eszyamin said...

sentapp

Aqiim said...

setakat nie semua toyol yg gua bawak, semua membantu dalam exam..
belum ada lagi yg gagal..
kehkehkehkeh jahat kan gua?
haha

Niza Romli said...

Wa tak cakap lu yang cakap...


heeeeee ;P

Pwincess sarah said...

sy x ckp...sy x ckp semua yg di ats tu...

kadang2 tu mmg x paham ngan org yg mcm tu...depan ckp len blakang ckp len...pape pown pendapat org mmg lain2 kan...

El said...

yg last tu xboleh blah. weh come return to mangkuk. bg email kat shoutbox ak. its an order. haha

si ngokngek said...

aku baca blog nie nk release tension ja,err

Encik Fikhri said...

part last tu kecik ati aku..huhu..

teha said...

yeay ! aku xde dlm ketegori bangang tu.. hahaha !

Hanif said...

hehehhehe....no komen

miranadia said...

manusia.....
kuman seberang laut nampak, gajah depan mata tak nampak...

selagi namanya manusia....

BonekadalamChermin said...

ceh

baru nak singgah

hampeh.

Azek zk said...

mood sedih..

semutsengal said...

lu cakap lu bizi, tapi lu hupdate.


HAHAHAHAHAHAH

cik najiha said...

haha terbaik wokkk ~ balas knjungan :)

Brown girl said...

yeah, i like !

fiza nurani said...

best.

kecikeqa said...

nie hape...bce blog dye kte kne blek...hahaha

cik L.A.L.A said...

belog yg cabuk ni gaklh buat org tepikat,telekat.....