20120218

satu hari

Sejak dua lapan menjak, wa tengok mak wa makin berseri, ayah wa makin kacak, akak wa sudah nampak sedikit kembung di depan, begitu jugak dengan abang ipar wa. Mungkin mereka pasangan bahagia. Lantaklah diorang.

Wa pula masih lagi dalam dunia wa sendiri. Tiap hari layan 'where's my water?' dan sepak terajang kotak P1 Kimak sampai wa rasa wa dah cukup bersukan untuk hari tu.

Hari ni hari baik, wa rasa ceria sikit, tak banyak, tapi cukuplah untuk buat wa lupa hal duniawi kejap. Wa cari rokok. Walaupun tiap hari wa berazam untuk stop smoking sebab takut akan menyebabkan muka wa berjeraawat. Tapi semua tu hanya teori palsu si kaki kencing, wa tetap percaya dengan pembelian rokok wa dapat tingkatkan ekonomi negara yang sedang bangun ni.

Wa on ym, ternyata banyak friend request pop-up ke skrin yang tunggu wa untuk comfirm kan. Wa rasa suka, ramai yang nak berkawan dengan wa, begitu jugak friend request dari facebook, mungkin disebabkan selepas wa tukar default picture lama gantikan dengan gambar sendiri.

5 minit berlalu.

Shemale Aida: Hai handsome :D boleh kite kenal?
jgn lpa add i di fesbuk ye.

Wa: Fak. Wa takmain jantan.

offline


*lepas saat tu, hidup wa sepanjang hari kembali moody. Pintu bilik dihempas kuat.
Tapi wa yakin dia jujur cakap wa handsome. Wa akui.

11 comments:

Peah Glemer said...

lu kuat perasan kacak

obi said...

lu dengki terok..haha

Syaa said...

kacak sgt.. untung la kacak. kahkahkah...ini lg x puas haty. hilang tanpe berite....tuka URL x bgtau.. mcm ni la kwn kn..haha

obi said...

Syaa- haha.. ceh..jumpa gak...hehe

.Gory. said...

Sedap mana lagi streamyx dengan wimax sebenarnya?

obi said...

.Gory.- wa xsampai ati nk sepak streamyx.. wa msih perlukan kidmat ia...haha

Niza Romli said...

eh, kenapa plak marah??
dia jantan ke? pondankah??
haha

tieykah said...

wa pon yakin lu hensem la

mimi mimo mimo said...

obi! kmu ensem tang mna??
curious2..
lalalaal~brutal la kmu punya word..tgh bc pon rsa dri brutal gk~ ahaha.
p sempoooooiiiii

anis madu said...

lu tak habis2 nak kata lu hensem. perasan sungguh. ceh..

baru hari ni dapat komen. baru hari ni wa jumpa blog yang memang saiko ni. haha

Zaki Muhammad said...

hahha nice one